Schouten & Nelissen

Al jaren staat Schouten & Nelissen uit Zaltbommel bekend als een gewaardeerde opleider voor werkend Nederland. Welke professionele vaardigheid je ook wilt ontwikkelen, Schouten & Nelissen heeft er een training voor. Van commerciële daadkracht tot coachend leidinggeven, en van strategisch beïnvloeden tot snellezen.

Conversiegerichte website

Als hoog aangeschreven opleider moet je met je tijd mee. En dus werd het tijd voor een zeer conversiegerichte website. Dat betekende óók dat alle 200 trainingen op www.sn.nl in een nieuw format moesten worden gegoten.

Webteksten in nieuw format

Wij namen meer dan de helft van de teksten voor onze rekening en gaven ze meteen een iets vlotter sausje. In korte tijd – de deadline was krap – leerden we al schrijvende zelf ook een hoop. Dat Lean Management een methode is om processen te verbeteren bijvoorbeeld. En dat een Six Sigma Black Belt geen doorgewinterde judoka is, maar iemand die een organisatie efficiënter maakt.

We schrijven heldere en leesbare teksten over elk onderwerp en voor elk communicatiemiddel. Daarbij zijn altijd de identiteit, de doelstellingen en de doelgroepen van jouw organisatie de belangrijkste uitgangspunten.
Meer weten?

Content Icon