RAVAS International

RAVAS produceert en distribueert weegsystemen geïntegreerd in handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Deze mobiele weegsystemen helpen bedrijven directe kostenbesparingen te realiseren, hun interne logistiek efficiënter te maken en de kwaliteit van hun producten en diensten te verhogen. Pippali bouwde de corporate website.

Corporate website

Samen met onze technische partner Lingewoud ontwikkelde Pippali voor RAVAS een geheel nieuwe website: van concept en ontwerp tot contentstrategie en -creatie. De uitdaging: RAVAS is actief in meer dan 30 landen en stelde als een van de belangrijkste eisen beschikbaarheid op zo’n 30 domeinen en meer dan 10 verschillende talen.

Integratie PAS3

De diverse domeinen van RAVAS werden gemigreerd van Joomla naar TYPO3, waarbij ook het PAS3-systeem – waar RAVAS al sinds 2008 gebruik van maakt – is gekoppeld aan alle productpagina’s op de website.

Juist in het taalgebruik klinkt de stem van de organisatie. Is die beleefd of juist informeel? Welke woorden passen bij jouw merk en hoe schrijf je zo dat je klanten zich thuis voelen? In een taalstijlboek leg je vast hoe je communiceert.
Meer weten?

Pro