Histor

Bij Pippali weten we alles over verf. Van ijzeren hekwerk tot de commode in de kinderkamer: wij kunnen je vertellen hoe je het schildert en welke producten je daarvoor nodig hebt. We schreven alle teksten voor de nieuwe website van Histor, die door Evident is ontworpen en ontwikkeld. Daarvoor hebben we ons flink in de materie ondergedompeld!

Dat er veel soorten verf bestaan, wisten we natuurlijk wel. We zijn heus weleens in een bouwmarkt geweest. Maar sinds we ons op de vele kluswijzers en productomschrijvingen van Histor hebben gestort, kunnen we over de meest gecompliceerde verfklussen meepraten. Het slijtvast van schilderen van een trap bijvoorbeeld: de treden om en om, zodat je als schilder nog naar boven en beneden kunt. Ook weten inmiddels dat je met ijzermenie roest te lijf gaat en dat je kinderkamers – en andere kamers ook – heel stijlvol uniek kunt maken met sjablonen die je op histor.nl kunt downloaden.

Mooier, sfeervoller en kleurrijker

Specialistische teksten, maar wel bedoeld voor de gemotiveerde consument. Die graag zelf de kwast ter hand neemt en enthousiast aan de slag gaat om de omgeving mooier, sfeervoller en kleurrijker te maken. Wij raakten zelf ook nogal geïnspireerd door deze opdracht en dat heeft tot nu toe al een lichtblauwe keuken en strak gelakte schuur opgeleverd. Ook aan de slag? Kijk op histor.nl.

We schrijven heldere en leesbare teksten over elk onderwerp en voor elk communicatiemiddel. Daarbij zijn altijd de identiteit, de doelstellingen en de doelgroepen van jouw organisatie de belangrijkste uitgangspunten.
Meer weten?

Content Icon