FysioHolland

FysioHolland is een organisatie van fysiotherapeuten door heel Nederland. Meer dan 50 praktijken zijn aangesloten. Die moeten online natuurlijk snel en makkelijk te vinden zijn. Wij bouwden een handige locatievinder én maakten de website responsive.

De 54 fysiotherapeuten van FysioHolland hebben samen alle specialisaties in huis. De praktijken profiteren van de voordelen van een grote organisatie. En cliënten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de fysiotherapie. Wij zorgden er met Pippali Lime voor dat de website van FysioHolland ook weer topfit is.

Locatievinder

Een fysiotherapiepraktijk in de buurt vinden is nu heel eenvoudig. Op de homepagina zie je de locatievinder in één oogopslag. Een kaartje geeft alle locaties in Nederland aan, met daarbij alle contactgegevens en openingstijden. En we hebben de website responsive gemaakt. Hij past zich nu aan elk apparaat aan. Want als je fysiotherapie geeft, moet je website ook lenig zijn.

Je contentstrategie is een directe afgeleide van je bedrijfsstrategie. Of zou dat in elk geval moeten zijn. Hoe zorg je dat je content structureel gebruikt om de uitstraling van je organisatie te ondersteunen en klanten voor jou te laten kiezen?
Meer weten?

Lime