Aluin

Theatergroep Aluin brengt oersterke verhalen uit vervlogen tijden. Het klassieke repertoire – van de oude Grieken tot aan Shakespeare – wordt altijd gespeeld met veel humor en dynamiek. Pippali bouwde een nieuwe, heldere website voor Aluin.

Heldere website

Theater kan niet zonder een beetje chaos en dat was ook te zien aan de oude website van Aluin. Deze theatergroep doet ook zó veel – spelen voor scholen, ruimte verhuren, festivals organiseren – dat de kern was ondergesneeuwd. En in de kern is Aluin vooral een theatergroep. Met de nieuwe website is er weer orde in de chaos. Hij is overzichtelijk, helder en modern. En natuurlijk responsive.

Concept en techniek

Pippali bedacht het concept en bouwde de website in WordPress, zodat de theatermakers hun website makkelijk zelf kunnen onderhouden. Hollandse Meesters maakte het ontwerp.

Je contentstrategie is een directe afgeleide van je bedrijfsstrategie. Of zou dat in elk geval moeten zijn. Hoe zorg je dat je content structureel gebruikt om de uitstraling van je organisatie te ondersteunen en klanten voor jou te laten kiezen?
Meer weten?

Lime