Laptop

Over Ons Pippali is misschien een lastige naam. Niet veel mensen weten hoe je het uitspreekt. Wij zeggen zelf Píp- pali. Met de klemtoon op de pip. Pippali betekent lange peper in het Sanskriet. Wij hebben voor deze naam gekozen omdat we erg van peper houden. En omdat we alleen maar werken met contentspecialisten met pit.

WAT WE ZIJN

We zijn professionele tekstschrijvers met een berg aan ervaring. Op het gebied van taal en communicatie, op het gebied van internet en online marketing en op het gebied van doelgroepen en strategie. En doordat we inmiddels voor talloze organisaties hebben gewerkt, weten we ook veel van heel verschillende onderwerpen. Van de zorg tot ICT, van verzekeringen tot vorkheftrucks en van koffie tot muurverf.

Laptop
Laptop

WAT WE DOEN

Kwalitatieve content: daar ligt onze focus. We schrijven heldere en leesbare teksten over elk onderwerp en voor elk communicatiemiddel. Daarbij zijn altijd de identiteit, de doelstellingen en de doelgroepen van jouw organisatie de belangrijkste uitgangspunten. Alleen dan - is onze mening - hebben onze teksten aantoonbaar effect. En dat is wat we onze opdrachtgevers bieden: heldere teksten die doel treffen.

We hebben onze activiteiten onderverdeeld in vier richtingen:

  • Content: Teksten voor elke doelgroep en elk medium
  • Strategie: Een contentstrategie die is afgeleid van jouw bedrijfsstrategie
  • Stijlboek: De taal van je organisatie vastgelegd in heldere richtlijnen
  • Academy: Diverse contentgerelateerde trainingen

HOE WE HET DOEN

Pippali is een netwerkorganisatie. Zo kunnen we voor elke opdracht een gespecialiseerde tekstschrijver inzetten. Maar we werken ook intensief samen met interaction designers, fotografen en animatieontwerpers. Voor de ontwikkeling van communicatiestrategieën en reclamecampagnes is Pippali verbonden aan Select Advertising en Point to Point communicatie. Hoogwaardige technologische oplossingen voor geavanceerde websites verzorgen we samen met Lingewoud. Voor de opdrachtgever geldt dat hij één aanspreekpunt heeft, en ervan verzekerd is dat zijn opdracht in goede handen is.

Laptop