ACADEMY De fijne kneepjes van professioneel schrijven voor het web onder de knie krijgen? Of teksten schrijven die je lezer aanspreken, maar ook gevonden worden door zoekmachines? Ervaren contentspecialisten van Pippali dragen graag hun kennis over met trainingen op hun vakgebied.

Training Icon
Schrijven voor het web

Schrijven voor het web

Wat is dat eigenlijk: schrijven voor het web? Is dat iets heel anders dan schrijven voor op papier? Hoe schrijf je een supereffectieve webtekst, waar niet alleen je doelgroep, maar ook je (interne) opdrachtgever gelukkig van wordt? En, nog belangrijker, hoe schrijf je jouw webtekst zo, dat hij doet wat hij moet doen?

Meer over deze training

Schrijven voor Google (SEO)

Schrijven voor Google (SEO)

Je hebt een prima website, met uitstekende teksten, maar nu wil je de site optimaliseren voor The Bastards of Search. Oftewel: Google. Je wilt namelijk structureel hoger eindigen in de zoekresultaten van de belangrijkste zoekmachine. Want je hebt niks aan die goede teksten als niemand ze vindt en leest. Of: je gaat je hele website herzien – ook de teksten - en SEO is een belangrijk onderdeel. Hoe pak je dat aan?

Meer over deze training

Contentstrategie

Contentstrategie

Je contentstrategie is een directe afgeleide van je bedrijfsstrategie. Of zou dat in elk geval moeten zijn! Met de content op de website vind en bind je klanten. Maar tegenwoordig is je eigen website al lang niet meer de enige plaats waar jij je verhaal vertelt. Hoe zorg je dat je content structureel gebruikt om de uitstraling van je organisatie te ondersteunen en klanten voor jou te laten kiezen?

Meer over deze training